Beste huidverzorgingsproducten

Wat is huidveroudering?

In winkels en op internet wordt ons een enorm assortiment aan huidverzorgingsproducten aangeboden. We worden verleid door de mooie potjes en de lekkere geuren. Of we gaan overstag door die ene reclame, die ons aanspreekt. Vaak kiezen we een huidverzorgingsproduct niet op basis van de ingrediëntenlijst. We weten niet wat er in een product zit; maar is dat belangrijk dan?

Weet wat je smeert?

Je huid is je grootste orgaan. Je huid beschermt je tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Het is een belangrijk orgaan, waar je goed voor moet zorgen. Het is net zoals met voedsel; je stopt toch ook niet zomaar alles in je mond. Je wilt wel weten wat je gaat eten. En daarom is het ook van belang dat je in grote lijnen weet wat je op je huid smeert. Want wat je op je huid smeert, wordt opgenomen door je lichaam en komt in de rest van je lichaam terecht.

Opbouw van huidverzorgingsproducten

Een huidverzorgingsproduct bestaat uit een aantal bouwstenen. Water vormt de basis van een product. Daarnaast heb je de ingrediënten die het echte werk doen; de werkzame, actieve stoffen. Deze zorgen er bijvoorbeeld voor dat de huid zacht blijft of juist het vocht vasthoudt.

In een product zitten ook hulpstoffen om deze werkzame stoffen goed op te laten nemen door je huid, een crème lekker smeerbaar te maken, lekker te laten ruiken of zo lang mogelijk goed te houden.

Purabianca staat voor transparantie

De zuivere, natuurlijke producten van Purabianca gaan hand in hand met transparantie over de inhoud van de producten. Op de site van Purabianca staan de bouwstenen van de producten uitgelegd. Daarnaast hebben we van ieder product de ingrediëntenlijst opgenomen en bij ieder ingrediënt vermeld wat voor soort ingrediënt dit is.

Samples van Purabianca

Ben jij benieuwd naar de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Purabianca en wil jij deze eens uitproberen, bestel dan nu een van onze 4 samplesets. We hebben een set voor de gezichtsreiniging, de gezichtsverzorging voor de normale tot vette huid of de variant voor de rijpere huid. Of ga jij meteen voor de luxe producten, zoals een serum, een oogcrème en een gezichtsmasker?

De producten van Purabianca

Start je ritueel met de frisse douchegel van Purabianca. Een natuurlijke douchegel die lief is voor de vaak gevoelige huid na een dagje strand. Het serum en de hydraterende dagcrème van Purabianca bevatten Aloë Vera. Dit ingrediënt staat bekend om haar verkoelende werking. Fijne producten om naast je after sun te gebruiken. Naast hydratatie direct ook goede voeding voor je huid.

Geniet van de zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *