Fles met dispenser pomp

De keuze is reuze

Het aantal cosmeticamerken is enorm, net zoals het aantal verschillende soorten huidverzorgingsproducten. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Waar let je op bij het maken van een keuze voor bijvoorbeeld een dagcrème.

Waar let je op bij het kiezen van een dagcrème?

Het is natuurlijk belangrijk om een dagcrème te kiezen die bij je huid past. Heb je een normale tot vette huid, dan ligt de nadruk wat meer bij de hydratatie van de huid. Of heb je een rijpere of drogere huid, dan is een dagcrème met meer vollere, voedende bestanddelen, geschikter. Daarnaast kan je ook bewust kiezen voor een natuurlijke gezichtscrème.

Natuurlijke of synthetische dagcrème

Een natuurlijk product bestaat (grotendeels) uit ingrediënten die afkomstig zijn van natuurlijke bronnen. Dit is een duidelijk verschil met een synthetisch product; synthetische ingrediënten zijn door de mens gemaakt. Terwijl natuurlijke ingrediënten afkomstig zijn uit de natuur. Onze huid is ons grootste orgaan; en daar moeten we dus goed zorgen. Onnodige synthetische stoffen horen niet op de huid.

Waarom is de verpakking ook belangrijk bij het maken van een keuze.

Je kan kiezen voor een dagcrème in een tube, een potje of een flesje. Vaak kiezen we op basis van de uitstraling van een product. Maar wist je dat hoe meer zonlicht en zuurstof bij een product kan komen, hoe vatbaarder een product is om te bederven. Daardoor moeten er bij producten in een pot, tube of open flesjes veel meer (synthetische) conserveringsmiddelen gebruikt worden. En deze stoffen willen we eigenlijk zo min mogelijk op onze huid hebben!

Daarom kiest Purabianca voor airless dispensers

Wij hebben er bewust voor gekozen om onze huidverzorgings- en reinigingsproducten te ontwikkelen met de natuur als basis. We gebruiken de mooie dingen van de natuur voor onze pure gezichtsverzorging. En dan willen we zo min mogelijk conserveringsmiddelen toevoegen aan onze producten. En dat is gelukt met onze airless dispensers.

Het zijn gesloten verpakkingen; zuurstof, zonlicht of bacteriën op onze vingers krijgen geen kans om het zuivere product aan te tasten. Daarom is er weinig conserveringsmiddel nodig.

Een airless dispenser is heel zuinig in gebruik

Een ander groot voordeel is dat het pompje ervoor zorgt dat er een juiste hoeveelheid uitkomt. De bodem van de dispenser wordt met het gebruik langzaamaan naar boven gedrukt. Dit maakt dat je letterlijk tot de laatste druppel kan genieten van je product van Purabianca.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *