Reviews Reviews

PURABIANCA FANS AAN HET WOORD

Review Kim
Ik zocht naar een merk dat natuurlijk is en een fijne geur en mooie uitstraling heeft. Buiten dat heeft Purabianca aan alles gedacht. Ze hebben ook nog eens hygiënische verpakkingen d.m.v. een pompsysteem. Betaalbaar met luxe werkstoffen. Kortom: luxe en comfort in een flesje!
Kim, HKE Beauty
Review Nathalie_v2
De laatste tijd heb ik door het vele handen wassen last van schrale handen. De handcrème van Purabianca trekt heel snel in en laat geen vettigheid achter. Wat een ontzettend fijne handcrème; Top!
Nathalie, Purabianca Fan
Review Anjo
Ik was tevreden met de verzorgingsproducten van Purabianca die ik al gebruikte maar ik ben hélémaal overstag na de giftset van Purabianca met de hydraterende dagcrème, serum en nachtcrème te hebben gebruikt. Fijne producten met een lekkere geur. Mijn huid voelt zacht aan en ziet er beter uit!
Anjo, Purabianca Fan
Review Anneke Purabianca

Mijn ochtendritueel bestaat, na het reinigen van mijn gezicht, standaard uit het aanbrengen van oogcrème, serum en een dagcrème. De hydraterende dagcrème is mijn favoriet. Heerlijke geur, niet vet en trekt snel in. Perfect voor een stralende huid!

Anneke, Purabianca Fan
Review Bianca
Fan ben ik!!! Van de producten van Purabianca… alleen al om de naam 😉
Sinds ongeveer een jaar gebruik ik de hele range en echt alle producten zijn top! Mijn huid is ook écht goed gehydrateerd. De geur is fantastisch. Maar het belangrijkste; de producten zijn biologisch, puur natuur, hypoallergeen en ze doen wat ze moeten doen; mijn huid in topconditie brengen.
Bianca, Purabianca Fan
Review Nicki
Ik ben een grote fan van de natuurlijke producten van Purabianca. Ik gebruik altijd waterproof mascara en met de make-up remover van Purabianca kan ik deze heel makkelijk verwijderen. Het serum is ook favoriet. De zachte structuur van het serum trekt snel in, ruikt lekker en zorgt voor een frisse stralende huid.
Nicki, Purabianca Fan
Review Rietje

Wat een heerlijke dagcrème is dit! Voelt heerlijk aan, ruikt lekker en is een super fijn begin van de dag. Mijn huid ziet er echt beter uit! Heel blij mee.

Rietje, Purabianca Fan
Review Annemie
Mijn favoriete Purabianca product? Eigenlijk alles: de dagcrème, de nachtcrème, het serum, het gezichtsmasker en niet te vergeten de oogcrème.
Annemie, Purabianca Fan
Review Jolanda
Ik gebruik dagelijks de hele lijn. Heerlijke producten met een aangename geur. Alle producten zijn erg fijn maar de reinigingscrème is mijn favoriet. Deze reinigt mijn huid goed en zorgt dat alle make-up eraf gaat. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht en verzorgd.
Jolanda, Purabianca Fan
Review Geke

Mijn favoriete Purabianca product is het gezichtsmasker! Even een heerlijk verwenmomentje voor mezelf.

Geke, Purabianca Fan
Review Purabianca van Marian Martens

Ik vind de producten van Purabianca echt super. De crèmes trekken snel in; er blijft geen glimmend laagje achter. De producten doen wat ze beloven en dat vind ik belangrijk. Daarom zijn deze producten vanaf nu ook te koop in mijn pedicure salon. Ik hoop meerdere mensen enthousiast te maken!

Marian, Pedicure Marian Martens

DEEL JOUW ERVARING MET #PURABIANCA

Loading...