Samples Probeer dan nu een sample set met drie samples. Wil je onze natuurlijke huidverzorging proberen, maar wil je niet meteen de producten aanschaffen? SAMPLE SETS

Wij helpen je graag!

Weet je niet zeker welke sample set het best bij je past? Stuur ons een berichtje via Whatsapp of neem contact met ons op via Facebook of Instagram. Wij staan voor je klaar!

De natuur als inspiratiebron

Purabianca gebruikt de zuiverheid, eeuwenoude kennis en kracht van de natuur. Zodat jij zeker bent van een verantwoord product, dat ook nog eens wonderen doet voor je huid.
Onze producten bestaan voor het overgrote deel uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het varieert van 93% tot zelfs 100%. De overige bestanddelen bestaan uit veilige synthetische alternatieven die onze producten versterken, zodat jij echte resultaten boekt en zo lang mogelijk van je producten kunt genieten.

Slide Natuurlijk Vegan Dierproefvrij

Je huid is je grootste orgaan, daar zorg je toch goed voor!

Onze huid is ons grootste orgaan; onze eerste verdedigingslinie tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Voor dit belangrijke orgaan moeten we dus goed zorgen. Net zoals we bewust met voedsel bezig zijn, is het zeker zo belangrijk om te weten wat we op onze huid smeren. Wist jij dat 60% van wat je op je huid smeert, wordt opgenomen en via het bloed in de rest van je lichaam komt? Onnodige synthetische stoffen behoren niet op de huid. Daarom kiezen wij voor natuurlijke ingrediënten en leggen we eerlijk uit wat er in de producten van Purabianca zit.

REVIEWS

Review Bianca
Fan ben ik!!! Van de producten van Purabianca… alleen al om de naam 😉
Sinds ongeveer een jaar gebruik ik de hele range en echt alle producten zijn top! Mijn huid is ook écht goed gehydrateerd. De geur is fantastisch. Maar het belangrijkste; de producten zijn biologisch, puur natuur, hypoallergeen en ze doen wat ze moeten doen; mijn huid in topconditie brengen.
Bianca, Purabianca Fan
Review Nicki
Ik ben een grote fan van de natuurlijke producten van Purabianca. Ik gebruik altijd waterproof mascara en met de make-up remover van Purabianca kan ik deze heel makkelijk verwijderen. Het serum is ook favoriet. De zachte structuur van het serum trekt snel in, ruikt lekker en zorgt voor een frisse stralende huid.
Nicki, Purabianca Fan
Review Anjo
Ik was tevreden met de verzorgingsproducten van Purabianca die ik al gebruikte maar ik ben hélémaal overstag na de giftset van Purabianca met de hydraterende dagcrème, serum en nachtcrème te hebben gebruikt. Fijne producten met een lekkere geur. Mijn huid voelt zacht aan en ziet er beter uit!
Anjo, Purabianca Fan

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Loading...