Middenin het leven staan en tot rust komen in de natuur. Een dynamische dag en een moment nemen om stil te staan. Het leven vieren en toch lief zijn voor je lichaam. Jezelf verwennen met luxe maar met beide benen op de grond. Purabianca combineert het beste van meerdere werelden. Precies zoals jij dat ook doet. Purabianca. Pure luxe.

Ik ben Bianca, oprichtster van Purabianca!

In lijn van bewuster bezig zijn met eerlijk en verantwoord voedsel, heb ik me afgevraagd waarom we zoveel synthetische cosmetica gebruiken, terwijl de natuur ons zoveel te bieden heeft.
Het lijkt soms de omgekeerde wereld geworden; we zijn zo gewend aan bewerkt voedsel en synthetische producten, dat natuurlijke producten de uitzondering zijn geworden.

Zelf ben ik er destijds niet in geslaagd om eerlijke en verantwoorde huidverzorgingsproducten te vinden, die lekker ruiken en er ook nog eens mooi uitzien.

En dat was het moment waarop ik besloten heb om een huidverzorgingslijn te gaan ontwikkelen, die al deze kenmerken wel heeft.

De producten van Purabianca, zijn gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

De prettige geur van de producten was voor mij ook een belangrijk punt. Geen chemisch luchtje, maar een heerlijke aangename geur op natuurlijke basis.
Met een mix van ruim 20 botanische bestanddelen zijn we erin geslaagd om alle producten van Purabianca eenzelfde aangename geur mee te geven.

Alle producten zitten in zogenoemde airless dispensers. Zo’n pompsysteem is niet alleen handig in gebruik (tot de laatste druppel gebruik je het product), maar door het gesloten systeem heb je ook minder conserveringsmiddel nodig.

En omdat het oog ook wat wil, zitten de producten in luxe zwarte dispensers, welke verpakt zijn in een mooi doosje. In ieder doosje zit een boekje met meer informatie over het product.

Als mens vind ik het belangrijk om eerlijk en open te zijn. Deze transparantie zie je ook terug bij de producten. De samenstelling van onze huidverzorgingsproducten en de ingrediënten van ieder product worden uitgelegd.

In lijn met bewuster bezig zijn met eerlijk en verantwoord voedsel, heb ik me afgevraagd waarom we zoveel synthetische cosmetica gebruiken, terwijl de natuur ons zoveel te bieden heeft.

Bianca, oprichtster van Purabianca

Purabianca vindt dat jezelf verwennen hand in hand kan gaan met gezond en bewust leven.

Want goed voor jezelf zorgen ís de ultieme luxe.

Met onze rijke gezichtsverzorgingsproducten met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, slaan we de brug tussen puur en luxe en bieden we een heerlijk moment voor jezelf waar je je ook nog goed over kunt voelen.

Met onze producten, informatie en inspiratie willen we vrouwen helpen meer te genieten van de mooie dingen in het leven, zich goed te voelen over zichzelf en zich te verbinden met de pure kracht van de natuur.
Dat is Purabianca. Geniet ervan! WAAR WIJ IN GELOVEN