JOUW IDEALE VERZORGINGSRITUEEL REINIGEN HYDRATEREN VERZORGEN

EEN GOEDE HUIDVERZORGING, HOE DOE JE DAT?

1

Reinigen

In de avond haal je eerst je make up eraf met de make up remover. Daarna reinig je de rest van je gezichtshuid met de reinigingscrème. Deze crème met fruitzuren reinigt je gezicht tot in de poriën en verwijdert overtollige huidcellen op een natuurlijke manier.

Gebruik
: je mengt in je handpalm reinigingscrème met een beetje water. Masseer dit op je gezichtshuid en spoel het af met water.

Tip
: je gezicht reinigen is niet alleen iets dat je ’s avonds doet. ’s-Nachts herstelt je huid en voert het afvalstoffen af. Het is verstandig dat je deze afvalstoffen in de ochtend van je huid haalt met de reinigingscrème. Een schone en verzorgde huid zorgt ervoor dat alle producten die je daarna gebruikt beter opgenomen worden.

2

Hydrateren

Na het reinigingen is het belangrijk dat je het vochtgehalte van je huid weer op peil brengt. Met onze gezichtslotion verwijder je de allerlaatste restjes vuil en overtollige huidcellen. De hyaluron- en melkzuren zorgen er bovendien voor dat het vochtgehalte van je huid herstelt.

Gebruik
: doe wat lotion op een wattenschijfje en strijk daarmee over je hele gezicht. Je zult merken dat je gezicht heerlijk fris aanvoelt.

3

Verzorgen

Tijd voor een lekker serum
Een serum bevat een hoge concentratie aan actieve ingrediënten die op een veel dieper niveau door de huid worden opgenomen. Ons serum beschermt tegen huidveroudering en ondersteunt andere verzorgingsproducten in hun werking. Het serum in combinatie met de dag- of nachtcrème zorgt naast de benodigde hydratatie en verzorging van je huid, voor een extra oppepper en bescherming.

Even wat extra aandacht voor de ogen met onze oogcrème
De huid rondom je ogen is een stuk dunner en gevoeliger dan de andere delen van het gezicht. Onze oogcrème vermindert donkere kringen en rimpeltjes. De rijstolie stimuleert de productie van collageen en houdt de natuurlijke kleur van je huid in evenwicht.

Sluit af met dag- of nachtcrème
De laatste stap is het aanbrengen van een dag- of nachtcrème.
De hydraterende dagcrème met aloë vera en jojoba-olie geeft naast de nodige voeding, ook een goede ondersteuning bij het herstel van de vochtarme huid en verkleint de grove poriën.
De voedende dagcrème met squalaan en arganolie voedt de huid intensief en vermindert rimpeltjes.
De volle nachtcrème met sheabutter en avocado olie is heerlijk voedend en ondersteunt het herstelproces van de huid.

Extra: neem regelmatig een gezichtsmasker
Een paar keer per week de tijd nemen voor een verzorgend gezichtsmasker met een
hoge concentratie aan werkzame stoffen, het loont! Je verbetert je huidconditie er aanzienlijk mee.
Ons natuurlijk crèmemasker voedt de huid intensief en heeft een anti-aging formule, samengesteld uit onder andere shea butter en arganolie. Beiden erg mild en met een anti-huidverouderende werking. Rimpels worden minder diep, de teint verbetert en je huid wordt gladder en steviger.

Gebruik: royaal aanbrengen op de gereinigde gezichtshuid en 10 minuten laten intrekken. Daarna afspoelen met lauw water.