Gezicht verzorgen met natuurlijke producten

We weten allemaal dat het belangrijk is om huidverzorgingsproducten te gebruiken, die bij je huid passen. Maar wist je ook dat het belangrijk is om producten te gebruiken die op elkaar zijn afgestemd.

Je huid vaart er wel bij als huidverzorgingsproducten elkaar aanvullen.

Een goede verzorging van de huid begint met het reinigen van de huid

HetAls we de huid niet goed reinigen, blijft er een laagje op de huid achter. En daardoor kunnen de verzorgingsproducten niet optimaal hun werk doen, omdat ze niet volledig door de huid kunnen worden opgenomen.

De reinigingsset van Purabianca

Purabianca heeft gekozen voor een make up remover bedoeld voor oog- en lip make up, welke bestaat uit 100% natuurlijke oliën.

De reinigingscrème is mild voor je huid. De fruitzuren zorgen voor een diepere reiniging om de onzuiverheden aan te pakken. En de verzorgende bestanddelen zorgen voor een heerlijke zachte huid.

In aansluiting op de fruitzuren uit de reinigingscrème zorgen de melkzuren van de gezichtslotion voor de laatste stap in het reinigingsritueel: het verwijderen van de laatste restjes en hydratatie van de huid.

De set, bestaande uit 3 producten, wordt aangeboden voor de prijs van € 50,- en vertegenwoordigt een waarde van € 66,85.

Het gebruik van een serum als eerste verzorgingsstap

Een serum is een geconcentreerd extract met huidverbeterende ingrediënten. Het is vaak een lichtere vloeistof in vergelijking met een crème. Het serum van Purabianca zit boordevol met Aloë Vera. Dit serum zorgt ervoor dat de dagcrème beter wordt opgenomen in de huid voor meer resultaat!

Het aanbrengen van een dagcrème

Wij geloven er niet in dat je iedere dag gedurende een jaar een en dezelfde dagcrème nodig hebt. In de winter heeft je huid vaak iets anders nodig dan op een warme zomerdag. En heb je een gecombineerde huid, dan is toch heerlijk om de droge plekjes wat meer voeding te geven met een voedende dagcrème en voor de wat vettere gedeeltes van je huid een hydraterende dagcrème te gebruiken.

In de hydraterende dagcrème van Purabianca zorgt Aloë Vera voor een heerlijke frisse vochtbalans. Terwijl squalaan en arganolie in de voedende dagcrème de nadruk leggen op de voeding van de huid.

Verwen je ogen met een oogcrème

Oogcrèmes zijn ontwikkeld voor deze gevoelige huid. De oogcrème van Purabianca gebruikt rijstolie om de donkere kringen terug te dringen.

Nachtcrème

Na de reiniging van de huid, mag je deze verwennen door eerst een serum aan te brengen en vervolgens een nachtcrème te gebruiken, die gericht is op het herstel van de huid. Avocado olie en shea butter in de nachtcrème van Purabianca zorgen daarvoor!

Mooie combinatiesets van Purabianca

Het assortiment van Purabianca biedt verschillende huidverzorgende producten aan, die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten. We hebben een aantal leuke sets samengesteld, die nu ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn. Een mooie kans om je huid goed te verzorgen met de producten van Purabianca. Als dat geen pure luxe is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *