Herfst

We hebben het afgelopen dagen mogen ervaren: de natte herfstdagen zijn aangebroken. Maar niks is zo veranderlijk als het weer; zeker in het herfstseizoen. Terwijl ik deze blog aan het maken ben, breekt er een waterig zonnetje door. Het is een wisselvallig seizoen.

Wat is in dit seizoen het beste voor je huid?

Goed voor jezelf en voor je huid zorgen is niet iets, dat je zo nu en dan eens moet doen. Het is een dagelijks ritueel. Maar met het seizoen van regen, wind en kou is het wel weer een mooie reminder, want in je huid heeft nu toch weer andere dingen nodig.

Verwijderen van de dode huidcellen

Je huid is na in het zomerseizoen vol met zon, airconditioning, zee- en chloorwater, wel toe aan een opfrisbeurt. Het is van belang om je huid te ontdoen van de dode huidcellen, het herstelproces van de huid wordt hierdoor optimaal gestimuleerd. Nieuwe huidcellen worden aangemaakt.

Goede verzorgingsproducten

Met koudere dagen vraagt je gezicht vaak om een vollere, rijkere dagcrème. Wacht niet met smeren totdat je huid droog aanvoelt, maar ben dit voor. Gebruik dagelijks een rijke dagcrème en verwen je huid in de avond met een nog vollere nachtcrème.

Eet en slaap je huid gezond

Een goede nachtrust en goede voeding met vitmanies B, C en D dragen bij aan een gezonde huid. Pak op zijn tijd ook eens een vettere vis, zoals een zalm of een handje met ongebrande, ongezouten noten.

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van Purabianca

Voor een voller huidverzorgingsproduct wordt de voedende dagcrème, met arganolie aangeraden. Een rijke crème, die je huid die extra voeding geeft, die het nodig heeft.

Met het voedende gezichtsmasker van Purabianca met o.a. sheabutter geef jij je huid een extra boost. Je huid is intensief gevoed en voelt na gebruik zijdezacht aan. Met deze 100 ml dispenser kan jij de komende maanden jouw huid op een aangename wijze verzorgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *