Door een ongelukkige val heb ik jaren terug mijn been opengehaald. Jaren later herinnerde een behoorlijk groot litteken me nog aan dat ongelukje. Tijdens een vakantie op de Canarische Eilanden raakte ik in gesprek met een dame, die enthousiast vertelde over de kracht van Aloë Vera. Bij haar heb ik een potje Aloë Vera gel gekocht en dit ben ik dagelijks op mijn litteken gaan smeren. Ondanks dat het een oud litteken was, is het veel kleiner geworden. Ook de huid is veel soepeler geworden. Maar hoe kan dat nu? 

Het sap van Aloë Vera plant is een soort gel. Het bevat enzymen, mineralen, essentiële vetzuren en aminozuren. Het zorgt voor versteviging van de celwanden, het heeft een natuurlijke reinigende werking en heeft een herstellende werking op beschadigd weefsel.

Het sap kan snel en diep de huid indringen en verjongt de huid en gaat rimpels tegen. Als gevolg hiervan ziet de huid er frisser uit.

Aloë vera verjongt de huid en gaat rimpels tegen.

Niet zo verwonderlijk dat ik gekozen heb om Aloë Vera te gaan gebruiken in de hydraterende dagcrème en het serum van Purabianca.

De huid wordt gehydrateerd zonder dat de huid vet aanvoelt en zorgt voor een fris gevoel. Wat is jouw ervaring met Aloë Vera (producten)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *