De natuurlijke hydraterende dagcrème van Purabianca is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de vochtarme huid. Het helpt de vochtbalans in de huid te herstellen en te behouden.

Welke ingrediënten zorgen voor de hydratatie van de huid?

Net zoals alle producten van Purabianca is ook voor de hydraterende dagcrème gekozen voor natuurlijke ingrediënten. Aloë Vera en hyaluronzuur in de hydraterende dagcrème zijn de twee natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid goed gehydrateerd wordt.

Aloë Vera

Het sap van Aloë Vera plant is een soort gel. Het bevat enzymen, mineralen, essentiële vetzuren en aminozuren. Het zorgt voor versteviging van de celwanden, het heeft een natuurlijke reinigende werking en heeft een herstellende werking op beschadigd weefsel. Het sap kan snel en diep de huid indringen en verjongt de huid en gaat rimpels tegen. Als gevolg hiervan ziet de huid er frisser uit.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Deze stof komt voor in ons lichaam en vooral in onze huidlagen. Het is een krachtige stof en heeft als eigenschap om tot 1000 keer zijn gewicht aan vocht vast te houden. Het weefsel wordt goed gesmeerd en vochtig houdt. Het reguleert het hydratatieniveau van je cellen, waardoor je huid er strak blijft uitzien.

Werk zelf aan huidverbetering!

Om onze huid vochtrijk en flexibel te houden, zeker als we een jaartje ouder worden, is het belangrijk om je huid te verzorgen met huidverzorgende en hydraterende producten. Want een goed gehydrateerde huid is belangrijk!

Door een betere vochthuishouding krijgen lijntjes minder kans. Je huid ziet er strakker uit. Met de hydraterende dagcrème van Purabianca wordt de huid gehydrateerd zonder dat de huid vet aanvoelt en het zorgt voor een fris gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *