Hoe reinig ik mijn gezicht goed?

Een gezonde huid is een huid die niet droog is, niet al te vet is en vrij is van allerlei oneffenheden, zoals puistjes en eczeem. Deze huid is sterk genoeg tegen de invloeden van buitenaf, zoals bacteriën en UV-straling. Goede voeding, voldoende water drinken, voldoende nachtrust, niet roken, in beperkte mate alcohol drinken dragen allemaal bij aan een gezonde huid. Daarnaast helpt het enorm als je je huid dagelijks goed verzorgt.

Gezichtsreiniging als start voor een gezonde huid

Onze gezichtshuid is erbij gebaat dat het 2 maal per dag wordt gereinigd. Omdat ‘s-nachts onze huid vetten en afvalstoffen uitscheidt, is het belangrijk om in de ochtend je huid te reinigen. In de avond gaan we de huid ontdoen van make-up en reinigen we de gezichtshuid. Als we de huid niet goed reinigen, blijft er een laagje op de huid achter. En daardoor kunnen de verzorgingsproducten niet optimaal hun werk doen, omdat ze niet volledig door de huid kunnen worden opgenomen.

Je huid als grootste orgaan, daar zorg je goed voor met natuurlijke huidverzorging

Onze huid is ons grootste orgaan; onze eerste verdedigingslinie tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Voor dit belangrijke orgaan moeten we dus goed zorgen. Net zoals we bewust met voedsel bezig zijn, is het zeker zo belangrijk om te weten wat we op onze huid smeren. Wist jij dat 60% van wat je op je huid smeert, wordt opgenomen en via het bloed in de rest van je lichaam komt? Onnodige synthetische stoffen behoren niet op de huid. En daarom kan je ervoor kiezen om voor jouw huid het goede van de natuur te gebruiken.

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van Purabianca

Wij hebben er bewust voor gekozen om onze huidverzorgings- en reinigingsproducten te ontwikkelen met de natuur als basis. We gebruiken de mooie dingen van de natuur voor onze pure gezichtsverzorging. Wat is mooier dan de kracht van planten, kruiden en bloemen te gebruiken om je huid te laten stralen.

Purabianca heeft gekozen voor een make up remover bedoeld voor oog- en lip make up, welke bestaat uit 100% natuurlijke oliën.

De reinigingscrème is mild voor je huid. De fruitzuren zorgen voor een diepere reiniging om de onzuiverheden aan te pakken. En de verzorgende bestanddelen zorgen voor een heerlijke zachte huid.

De laatste stap in het reinigingsritueel is de gezichtslotion. Het laatste restje vuil wordt verwijderd en je huid wordt gehydrateerd.

De set, bestaande uit 3 producten, wordt aangeboden voor de prijs van €50 en vertegenwoordigt een waarde van €66,85.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *