Het blijkt dat er nog steeds vrouwen zijn, die met hun make-up in bed stappen. Dat is zonde, want net zoals je je tanden poetst, is het ook belangrijk om je huid te reinigen. En dat begint met het verwijderen van je lip- en oogmake-up. Doe je dat niet, dan heb je kans dat je huid rondom je ogen geïrriteerd raakt en er gevoeligheden ontstaan.

Dunne en gevoelige huid rondom je ogen

Wist je dat je huid rondom je ogen het dunste stukje huid van je lichaam is. En daarom is de huid rondom de ogen vaak ook gevoeliger dan de rest van je huid. Het voelt vaker wat droger aan, vertoont wat lijntjes en donkere kringen rondom de ogen komen ook vaker voor.

Hoe makkelijk make-up verwijderenNatuurlijke make-up verwijderaar

Hoe hardnekkige mascara verwijderen?

We kennen het allemaal wel dat we een mascara hebben opgedaan voor prachtige volle wimpers. Alleen zie deze mascara er in de avond maar eens vanaf te krijgen.

Omdat het zo’n gevoelig gebied is, is het belangrijk dat je de oogmake-up met een zachte, natuurlijke make-up remover eraf haalt.

Je huid reinigen met natuurlijke oliën

Het is al vaker gezegd, het reinigen van je huid is een belangrijke stap voor het krijgen en behouden van een stralende huid. En kiezen voor een natuurlijk product om je huid schoon te maken, is het beste dat je kan doen. Een natuurlijke make-up verwijderaar op basis van plantaardige olie lost het vuil en je make-up op zonder dat je huid ervan uitdroogt.

Een hele effectieve manier om onzuiverheden te verwijderen.

De 100% natuurlijke en vegan make-up remover van Purabianca

Gelet op alle voordelen van plantaardige oliën, hebben we naast zonnebloem- en soja olie gekozen on sesamolie te gebruiken voor onze make-up remover. Je lip en oogmake-up verdwijnt als sneeuw voor de zon met deze 100% natuurlijke remover. Met de reinigingscrème en de gezichtslotion maak je de rest van je gezicht ook goed schoon. Verzorg je gevoelige huid rondom je ogen met de speciale natuurlijke oogcrème van Purabianca. Een frisse blik is gegarandeerd! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *