We leven in een digitaal tijdperk. We zijn slechts 1 muisklik verwijderd van een overvloed aan informatie. We worden vaak overspoeld met informatie. Dit geldt ook voor feiten en fabels over huidverzorging. Bestaat die anti-rimpelcrème nu echt? Kan onze huid eruit blijven zien alsof we 18 jaar zijn?

En hoe zit het nu met oogcrème? Is dat niet gewoon een dagcrème in een kleiner potje waarvoor je de hoofdprijs betaald?

Huidveroudering

Naarmate we ouder worden, veroudert onze huid ook. De eerste plek waar je vaak ziet dat de huid aan het verouderen is, is rondom je ogen. Dit komt omdat deze huid in vergelijking met de rest van je gezichtshuid stukken dunner is. De huid rondom je ogen is ongeveer een halve millimeter dik. Deze huid heeft ook een andere structuur dan de rest van je huid.

Helaas is er nog geen wondermiddel uitgevonden om het verouderingsproces te stoppen. Het goede nieuws is dat we het verouderingsproces wel kunnen vertragen.

Zorg goed voor jezelf

Door voldoende te slapen, genoeg water te drinken, stress te vermijden en niet (teveel) te roken en te drinken, kunnen we wel degelijk invloed nemen op de conditie van onze huid.

Ook door de huid rondom te ogen goed te reinigen en te verzorgen kan je rimpeltjes en donkere plekken verminderen.

Een oogcrème

Naast het gebruik van een milde reiniger voor het afnemen van je make-up rondom je ogen, verzorg je je dunne huid rondom je ogen goed door het gebruik van een speciaal ontwikkelde oogcrème.

Het is dus geen fabeltje dat je echt baat hebt bij het gebruik van een oogcrème op deze gevoelige huid.

Dagcrèmes richten zich op de totale gezichtshuid en bevatten vaak niet specifieke ingrediënten, die de problematiek rondom de ogen aanpakken.

De natuurlijke oogcrème van Purabianca

Purabianca heeft een speciale oogcrème ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen. We hebben voor rijstolie gekozen als bijzonder actief bestanddeel in deze crème.

Omdat rijstolie naast Vitamine E en B, ook squalaan en Oryzanol bevat is het een heel geschikt ingrediënt. De hoge concentratie vitamine E en vetzuren beschermen, hydrateren, revitaliseren de huid. Squalaan zorgt dat de huid herstelt en vult droogtelijntjes vult in.

De rijstolie stimuleert de productie van collageen en houdt de natuurlijke kleur van je huid in evenwicht. Daardoor pakken we met deze oogcrème de donkere kringen de fijne lijntjes van je oogcontouren aan

Hoe breng je oogcrème aan?

Je hebt maar een klein druppeltje oogcrème nodig om je oogcontouren te verzorgen. Je brengt het aan op de oogkas rond je ogen. Met je vingertop maak je een licht strijkende of kloppende beweging op de huid “binnen” je oogkas.

Verwijder iedere dag je oogmake-up

Reinig altijd je huid rondom je ogen als je make-up gebruikt. Het gebruik van mascara, oogpotlood en oogschaduw laat namelijk ook zijn sporen na. Reinig je niet regelmatig, dan loop je kans op irritaties en snelle huidveroudering. Met de 100% natuurlijke make-up remover van Purabianca, bestaande uit een aantal natuurlijke oliën, verwijder je snel en makkelijk je oogmake-up.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *