wat is Jojoba-olie?

Plantaardige oliën worden sinds de oudheid al gebruikt voor de verzorging van onze huid en onze haren. Met de opkomst van het gebruik van natuurlijke huidverzorgingsproducten, zie je het gebruik van plantaardige oliën ook toenemen. Het kan worden gebruikt als ingrediënt van een huidverzorgingsproduct of als aanvullend product.

Jojoba-olie

Er bestaan zoveel verschillende natuurlijke oliën, die gebruikt kunnen worden in cosmetische producten. Jojoba-olie is een geliefd ingrediënt in de cosmeticawereld. Jojoba-olie wordt gewonnen uit de zaden van de jojoba-struik. De struik groeit in Noord- en Midden-Amerika en in Mexico. Deze plantaardige olie is rijk aan vetzuren en bevat antioxidanten.

Meerdere toepassingen van jojoba-olie

Jojoba-olie kan worden gebruikt als haarmasker. Mannen gebruiken deze olie om hun baard mee te verzorgen. Masseurs gebruiken jojoba-olie vanwege hun goede en voedende eigenschappen. En natuurlijk wordt dit vloeibare goud ook gebruikt in gezichtsverzorgende producten.

Jojoba-olie is een geliefd ingrediënt in de cosmeticawereld!

Waarom jojoba-olie in gezichtsverzorging?

Jojoba-olie is een relatief lichte olie, die makkelijk opgenomen wordt door je huid en is ook geschikt voor de vettere huid. Het zorgt ervoor dat de huid geen onnodig vocht kan verliezen. Het houdt de huid soepel, voorkomt uitdroging en draagt bij aan een goede huidbarrière. Hoe ouder we worden, hoe minder talg ons lichaam produceert. Daarmee krijgen we vaak een drogere en kwetsbare huid. Daarom is het belangrijk om onze huid met een natuurlijke olie te ondersteunen. Maar ook bij een vettere huid kan je een natuurlijke olie gebruiken.

De hydraterende dagcrème van Purabianca

Ook in de hydraterende dagcrème van Purabianca maken we gebruik van jojoba-olie. De natuurlijke hydraterende dagcrème van Purabianca is geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de vochtarme huid. Mede door de jojoba-olie helpt deze dagcrème de vochtbalans in de huid te herstellen en te behouden.

Werk zelf aan huidverbetering!

Om onze huid vochtrijk en flexibel te houden, zeker als we een jaartje ouder worden, is het belangrijk om je huid te verzorgen met huidverzorgende en hydraterende producten. Want een goed gehydrateerde huid is belangrijk! Door een betere vochthuishouding krijgen lijntjes minder kans. Je huid ziet er strakker uit. Met de hydraterende dagcrème van Purabianca wordt de huid gehydrateerd zonder dat de huid vet aanvoelt en het zorgt voor een fris gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *