Gezichtsreiniging voor de vette huid

Een goed gereinigde huid is net zo belangrijk als het gebruik van verzorgende producten. ‘s-Ochtends begin je met je gezichtshuid te reinigen. “Waarom moet je dat ook in de ochtend doen?”, horen we vrouwen vaak zeggen. “We hebben de avond van tevoren toch al onze make up eraf gehaald en de huid gereinigd.”

‘s-Nachts scheidt onze huid vetten en afvalstoffen uit. Als we deze niet goed reinigen, blijft er een laagje op de huid achter. En daardoor kunnen de verzorgingsproducten niet optimaal hun werk doen, omdat ze niet volledig door de huid kunnen worden opgenomen.

Wat is een vette huid?

De huid maakt dagelijks talg aan. Een kenmerk van talg is dat het je huid soepel houdt en beschermt tegen uitdroging. Bij een vette huid wordt er veel talg geproduceerd.

Wat zijn de kenmerken van een vette huid?

Het is wel duidelijk dat je een vette huid hebt, als je huid glimt en vettig aanvoelt. Waarschijnlijk heb je vaker last van onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters. En heb je zichtbaar grovere poriën.

Reiniging van de vette huid

Voor ieder huidtype is een goede reiniging belangrijk. Maar heb je een vette huid dan is het essentieel om je huid goed te reinigen. Vaak worden agressieve reinigingsproducten gebruikt om de onzuiverheden aan te pakken. De huid droogt daardoor uit. Gebruik een milde reiniging, die bacteriën en overtollig talg verwijdert, maar de huid niet uitdroogt of beschadigt.

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van Purabianca

Ook de gezichtsreinigingsproducten van Purabianca zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Purabianca heeft gekozen voor een make up remover bedoeld voor oog- en lip make up, welke bestaat uit 100% natuurlijke oliën.

De reinigingscrème is mild voor je huid. De fruitzuren zorgen voor een diepere reiniging om de onzuiverheden aan te pakken. En de verzorgende bestanddelen zorgen voor een heerlijke zachte huid.

De laatste stap in het reinigingsritueel is de gezichtslotion. Het laatste restje vuil wordt verwijderd en je huid wordt gehydrateerd. De hele set, bestaande uit 3 producten, wordt aangeboden voor de prijs van €50 en vertegenwoordigt een waarde van € 66,85.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *