Tijd om je huid klaar te maken voor de winter

Ieder jaar gaat op de laatste zondag van oktober de wintertijd in. Dit jaar is dat op zondag 25 oktober. Dit betekent dat we over een paar dagen om 3 uur ‘s nachts de klok een uur terugzetten naar 2 uur.

Bij de overgang naar wintertijd schuift de daglichtperiode een uur op waardoor het in de ochtend eerder licht is en ’s-avonds eerder donker.

Je huid winterklaar maken

Goed voor jezelf en voor je huid zorgen is niet iets, dat je zo nu en dan eens moet doen. Het is een dagelijks ritueel. Maar met het inluiden van de wintertijd is het wel weer een mooie reminder, want in de winter heeft je huid toch weer andere dingen nodig. En het begint goed: we kunnen een uur langer slapen! En voldoende rust is zeker een belangrijke factor voor een gezonde huid.

Verwijderen van de dode huidcellen

Je huid is na in het zomerseizoen vol met zon, airconditioning, zee- en chloorwater, wel toe aan een opfrisbeurt. Het is van belang om je huid te ontdoen van de dode huidcellen, het herstelproces van de huid wordt hierdoor optimaal gestimuleerd. Nieuwe huidcellen worden aangemaakt.

Goede verzorgingsproducten

Met koudere dagen vraagt je gezicht vaak om een vollere, rijkere dagcrème. Wacht niet met smeren totdat je huid droog aanvoelt, maar ben dit voor. Gebruik dagelijks een rijke dagcrème en verwen je huid in de avond met een nog vollere nachtcrème.

Eet je huid gezond

Ook in de winter begint een gezonde huid van binnenuit met goede voeding. Vitamines B, C en D zijn zeker in de winter onmisbaar. En pak op zijn tijd ook eens een zalmpje of een handje met ongebrande, ongezouten noten.

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van Purabianca

Voor een voller huidverzorgingsproduct wordt de voedende dagcrème, met arganolie aangeraden. Een rijke crème, die je huid die extra voeding geeft, die het nodig heeft.

Met het voedende gezichtsmasker van Purabianca met o.a. sheabutter geef jij je huid een extra boost. Je huid is intensief gevoed en voelt na gebruik zijdezacht aan. Met deze 100ml dispenser komt jouw huid de winter op een aangename manier door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *