Huidveroudering tegengaan van binnenuit

Het natuurlijke verouderingsproces begint al vanaf de leeftijd van 25. De huid gaat minder collageen produceren. De elasticiteit van de huid wordt minder. Ook worden dode huidcellen minder snel afgestoten en de productie van nieuwe cellen verloopt ook trager. De huid wordt droger en kwetsbaarder. Het begint met fijne lijntjes, maar helaas worden het rimpels, naarmate we ouder worden.

Is huidveroudering te voorkomen?

Het proces van ouder worden is niet te stoppen. Dus ook huidveroudering kan je niet voorkomen. Maar het goede nieuws is dat je het proces wel kan vertragen! Het komt erop neer dat je goed voor jezelf moet zorgen. Het is al langer bekend dat roken een slechte invloed heeft op je lijf, maar zeker ook op je huid.

Een gezonde huid begint van binnenuit met goede voeding

Verse voeding met antioxidanten is erg goed voor je huid. Het beschermt je huid tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Antioxidanten zitten o.a. in groenten en fruit. Voor een mooie en gevoede huid helpt voeding met omega 3-vetten, zoals vis en noten.

Relaxen voor een stralende huid

Het is bewezen dat chronische stress het verouderingsproces van de huid versnelt. Dus neem op tijd je rust en doe dingen waar je blij van wordt. Alles voor een mooie huid!

Ondersteuning door goede, natuurlijke huidverzorging

De sleutel tot een mooie huid zit van binnen, maar je huid goed reinigen en verzorgen is zeker ook een belangrijke factor in het vertragen van het huidverouderingsproces. Met de producten van Purabianca geef je je huid die natuurlijke verzorging die je huid nodig heeft.

Vernieuwde website
Daarom 10% korting
op alle bestellingen
SHOP NU Actiecode: WEBSITE10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *