Cadeautips voor de feestdagen

Hoe vaak is het dit jaar al niet gezegd: het is zo’n ander jaar dan al die andere jaren.

Maar met de decembermaand in aantocht zijn we ons aan het voorbereiden op een hoop gezelligheid in huis.  Het heerlijk avondje van Sinterklaas in het vooruitzicht en over een aantal weken is het alweer kerst. Sommigen van ons hebben zelfs de kerstboom al staan…

Een maand van tradities

December is een maand van tradities. We maken het huis gezellig, we steken de kaarsjes aan. We hebben behoefte om bij elkaar te zijn. We houden van lekker eten en drinken. We spelen meer spelletjes dan in al die maanden bij elkaar. En met Sinterklaas en Kerst willen we graag cadeautjes geven aan mensen, die ons dierbaar zijn.

Cadeautjes geven

Ook het geven van cadeautjes is een traditie. Maar geschenken geven we ook om onze waardering, dankbaarheid en interesse te tonen. Het vinden van een passend cadeau is niet altijd makkelijk. Hoe vaak denk je niet “Hij/zij heeft alles al.”?

Creëer herinneringen

Naast het geven van cadeaus, kan het ook heel bijzonder zijn om samen iets te gaan ondernemen. Natuurlijk is dat in deze tijd misschien wat lastiger. Aan de andere kant zijn het de kleine dingen die het fijn en bijzonder maken. Ga samen een wandeling maken, bereid voor die ander een lekkere lunch, maak een leuk fotoboekje. Het zal gewaardeerd worden!

Cadeaus van Purabianca

Kies je ervoor om een cadeau te geven? Purabianca biedt voor deze feestmaand leuke cadeautjes aan. En wat is mooier om de ander natuurlijke huidverzorgingsproducten te geven, die goed voor ons zijn?

Een douchegel en een bijpassende bodylotion in een luxe giftbox? Of een feestelijk ingepakte giftset, bestaande uit een serum, dagcrème en nachtcrème?

En wat te denken van een feestelijke giftbox met gezichtsmasker? Met dit voedende crèmemasker geef je vele ontspannende momenten cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *