We zijn de afgelopen jaren veel kritischer geworden in onze aankopen. We kijken zorgvuldiger naar wat we kopen en waarom. We nemen bij een aankoop de effecten op het milieu en op onze gezondheid nadrukkelijk mee. We zijn veel bewuster bezig met wat we eten. We willen weten wat erin zit, zodat we verantwoord voedsel binnen krijgen. De vraag naar natuurlijke producten is sterk toegenomen.

Natuurlijke producten

Een natuurlijk product bestaat (grotendeels) uit ingrediënten die afkomstig zijn van natuurlijke bronnen. Dit is een duidelijk verschil met een synthetisch product; synthetische ingrediënten zijn door de mens gemaakt. Terwijl natuurlijke ingrediënten afkomstig zijn uit de natuur.

Je huid als grootste orgaan, daar zorg je toch ook goed voor?!

Onze huid is ons grootste orgaan; onze eerste verdedigingslinie tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Voor dit belangrijke orgaan moeten we dus goed zorgen. Net zoals we bewust met voedsel bezig zijn, is het zeker zo belangrijk om te weten wat we op onze huid smeren.

Wist jij dat 60% van wat je op je huid smeert, wordt opgenomen en via het bloed in de rest van je lichaam komt?

Je huid is je grootste orgaan, daar zorg je toch goed voor?!

Bewuste keuze voor natuurlijke huidverzorging

Onnodige synthetische stoffen behoren niet op de huid. Ondanks het feit dat huidverzorgingsproducten met synthetische ingrediënten ook getest worden op veiligheid, is het toch echt een bewuste keuze om het goede van de natuur te gebruiken voor huidverzorgingsproducten.

The most beautiful things in life are natural!

De natuurlijke producten van Purabianca

Wij hebben er bewust voor gekozen om onze huidverzorgings- en reinigingsproducten te ontwikkelen met de natuur als basis. We gebruiken de mooie dingen van de natuur voor onze pure gezichtsverzorging. Wat is mooier dan de kracht van planten, kruiden en bloemen te gebruiken om je huid te laten stralen.

De natuurlijke ingrediënten in de producten van Purabianca

De natuurlijke gezichtsverzorging en gezichtsreiniging van Purabianca gebruikt de zuiverheid en kracht van de natuur. Onze producten bestaan voor het overgrote deel uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het varieert van 93% tot zelfs 100%.

Zo maken we dankbaar gebruik van Aloë Vera in onze hydraterende dagcrème en Shea butter in ons voedende gezichtsmasker. En wat te denken van hyaluronzuur in de gezichtslotion!

Op onze website geven we uitleg over de diverse ingrediënten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *