Bij de ontwikkeling van de producten van Purabianca was het uitgangspunt om een overzichtelijke productlijn aan te kunnen bieden van huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis. Deze producten zouden geschikt moeten zijn voor het merendeel van de vrouwen. Daarin heb ik ook mijn persoonlijke voorkeuren laten meewegen. Bij de gezichtsreiniging stond 1 ding voorop; mijn huid mocht er niet door uitdrogen.

Geen trekkende huid meer door reiniging

Ik heb in het verleden verschillende merken en soorten reinigingsproducten gebruikt. Veel van deze producten maakten je huid wel schoon, maar het resultaat was een trekkende, uitgedroogde huid. Ik dacht: dit moet anders kunnen!

Reinigingscrème van Purabianca

Een vochtarme huid is geen huidtype; het zegt meer iets over de conditie van je huid. Externe omstandigheden, Uitgangspunt bij de ontwikkeling van dit product was dat het op een natuurlijke wijze de gezichtshuid goed moet reinigen, maar het de huid ook al deels verzorgt. De fruitzuren in de reinigingscrème zorgen voor een diepere reiniging om de onzuiverheden aan te pakken. En de verzorgende bestanddelen, zoals avocado olie, zorgen voor de verzorging. Na het gebruik heb je een hele zachte en goed gereinigde huid. En dat is heel belangrijk. Waarom ook alweer?

Gezichtsreiniging als start voor een gezonde huid

Onze gezichtshuid is erbij gebaat dat het 2 maal per dag wordt gereinigd. Omdat ‘s-nachts onze huid vetten en afvalstoffen uitscheidt, is het belangrijk om in de ochtend je huid te reinigen. In de avond is gaan we de huid ontdoen van make-up en reinigen we de gezichtshuid.

Als we de huid niet goed reinigen, blijft er een laagje op de huid achter. En daardoor kunnen de verzorgingsproducten niet optimaal hun werk doen, omdat ze niet volledig door de huid kunnen worden opgenomen.

Je huid als grootste orgaan, daar zorg je goed voor met natuurlijke huidverzorging

Onze huid is ons grootste orgaan; onze eerste verdedigingslinie tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Voor dit belangrijke orgaan moeten we dus goed zorgen. Net zoals we bewust met voedsel bezig zijn, is het zeker zo belangrijk om te weten wat we op onze huid smeren. 

Wist jij dat 60% van wat je op je huid smeert, wordt opgenomen en via het bloed in de rest van je lichaam komt?Onnodige synthetische stoffen behoren niet op de huid. En daarom kan je ervoor kiezen om voor jouw huid het goede van de natuur te gebruiken.

Met Purabianca in 3 stappen naar een natuurlijke gereinigde huid

Gebruik je je oog- en/of lip make up, dan begint je het reinigingsritueel met de make up remover, welke bestaat uit 100% natuurlijke oliën. Voor de reiniging van je hele gezicht gebruik je de reinigingscrème, welke mild is voor je huid. De laatste stap in het reinigingsritueel is de gezichtslotion. Het laatste restje vuil wordt verwijderd en je huid wordt gehydrateerd.

De set, bestaande uit 3 producten, wordt aangeboden voor de prijs van € 55,- en vertegenwoordigt een waarde van € 66,85.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *