Advocado super food

Avocado is een smaakvolle groente, die niet alleen lekker is maar ook nog eens hartstikke goed voor je is. Avocado’s hebben een enorme voedingswaarde. Ze bevatten meer eiwitten dan andere groentensoorten en zijn rijk aan gezonde vetten, vezels, mineralen en belangrijke vitamines zoals vitamine B5, B6 en C, die ziekten kunnen voorkomen.

Avocado in je huidverzorging

Het is de avocado-olie die gebruikt wordt in huidverzorgende producten. De olie bevat namelijk veel antioxidanten en ontstekingsremmende stoffen. De antioxidanten in de avocado-olie beschermen tegen de vrije radicalen, zoals UV-straling, verontreinigde lucht, alcohol, roken en stress.

Avocado-olie als verzachtend middel

Verzachtende middelen zijn een vetbestanddeel van cosmetica. Deze stoffen dringen de hoornlaag binnen. Zij geven de huid elasticiteit en zachtheid. Avocado-olie is ook een verzachtend middel. Een fantastisch ingrediënt om te gebruiken in huidverzorgingsproducten. Je huid blijft strak, sterk en glanzend.

Ook in de producten van Purabianca maken we gebruik van avocado-olie.

In de nachtcrème van Purabianca gebruiken we deze rijke olie ook. De avocado-olie bevat veel essentiële vetzuren en vitaminen, stimuleert de celregeneratie en ondersteunt de vochtbalans. De nachtcrème zorgt ervoor dat je huid tijdens de nacht herstelt.

Ook de reinigingscrème van Purabianca bevat avocado-olie. Na het verwijderen van je oog- en lip make up met de make up remover van Purabianca, maak je je gehele gezichtshuid schoon met de reinigingscrème. Je brengt een beetje aan in je handpalm, voegt wat water toe en dan masseer je je gezicht daarmee. Daarna met water afspoelen: een schone en zachte huid als resultaat, mede dankzij de avocado-olie.

De nachtcrème is deze maand extra voordelig te verkrijgen als set samen met de oogcrème voor een prijs van € 55,40.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *