Het is een misverstand dat je alleen je huid dagelijks hoeft te reinigen als je make up draagt; of dat het voldoende is om je gezicht met wat water te reinigen.

Een gezonde gezichtshuid begint met een dagelijkse reiniging

Je moet je gezichtshuid eigenlijk 2 maal per dag reinigen. Omdat ‘s-nachts onze huid vetten en afvalstoffen uitscheidt, is het belangrijk om in de ochtend je huid te reinigen. Gedurende de dag worden we blootgesteld aan de vervuilde buitenlucht. En daarom dien je je gezichtshuid ook in de avond goed te reinigen.

Als we de huid niet goed reinigen, blijft er een laagje op de huid achter. En daardoor kunnen de verzorgingsproducten niet optimaal hun werk doen, omdat ze niet volledig door de huid kunnen worden opgenomen.

Hoe ziet een goed reinigingsritueel eruit?

Indien je make up gebruikt, begin je met het verwijderen van deze make up. Purabianca heeft gekozen voor een make up remover, welke bestaat uit 100% natuurlijke oliën. Je brengt de make up remover aan op een wattenschijfje en je verwijdert hiermee je oog- en lip make-up.

Daarna volgt de tweede stap (als je geen make up gebruikt is dit de eerste stap): het reinigen van de gehele gezichtshuid. Purabianca gebruikt een milde reinigingscrème. De fruitzuren zorgen voor een diepere reiniging om de onzuiverheden aan te pakken. En de verzorgende bestanddelen zorgen voor een heerlijke zachte huid. Je brengt een beetje reinigingscrème aan in je handpalm. Je mengt  het met water en je wrijft je gezicht ermee in en je maakt je gezicht weer schoon met lauwwarm water.

De laatste stap in het reinigingsritueel is de hydratie van de huid. Hiervoor gebruiken we de gezichtslotion. Het verwijdert het laatste restje vuil en hydrateert je huid. Je brengt de gezichtslotion aan op een wattenschijfje en strijkt dit over je gezicht. De frisse lotion trekt heerlijk in. Je hoeft het dus niet af te spoelen.

Je huid als grootste orgaan, daar zorg je goed voor met natuurlijke huidverzorging

Onze huid is ons grootste orgaan; onze eerste verdedigingslinie tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Voor dit belangrijke orgaan moeten we dus goed zorgen. Net zoals we bewust met voedsel bezig zijn, is het zeker zo belangrijk om te weten wat we op onze huid smeren.

Wist jij dat 60% van wat je op je huid smeert, wordt opgenomen en via het bloed in de rest van je lichaam komt?Onnodige synthetische stoffen behoren niet op de huid. En daarom kan je ervoor kiezen om voor jouw huid het goede van de natuur te gebruiken.

De natuurlijke huidverzorgingsproducten van Purabianca

Wij hebben er bewust voor gekozen om onze huidverzorgings- en reinigingsproducten te ontwikkelen met de natuur als basis.  We gebruiken de mooie dingen van de natuur voor onze pure gezichtsverzorging. Wat is mooier dan de kracht van planten, kruiden en bloemen te gebruiken om je huid te laten stralen.

De set, bestaande uit 3 producten, wordt nu tijdelijk aangeboden voor de prijs van € 49,95.

Gebruik je geen make up dan volstaat de set van de reinigingscrème en de gezichtslotion voor de prijs van € 39,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *