Onze handen zijn alleskunners. We gebruiken ze de hele dag door. Veel mensen hebben last van droge of schrale handen. Daarom is een goede verzorging voor je handen belangrijk.

Hoe herken je droge handen?

Aan de gerimpelde huid kan je droge handen herkennen. Je vingers zijn droog, het geeft een trekkerig gevoel. Bij een schrale huid zie je schilfers op de huid. De huid is aan het vervellen. Deze huid kan ook scheurtjes vertonen. De kloofjes maken het vaak pijnlijk. De huid is niet meer glad, maar heeft een ruwe structuur.

Hoe kom je aan droge en schrale handen?

Normaal gesproken zorgt een beschermende laag van talg voor de juiste vochtbalans in je huid. Als deze laag wordt aangetast, kan je last krijgen van uitgedroogde handen.  De beschermende laag van je huid kan worden aangetast door het koude weer, uv-straling, het vaak gebruiken van water, zeep en desinfecterende middelen. Daarnaast is stress ook niet goed voor je huid. Ook schoonmaakmiddelen tasten de beschermlaag van je huid aan, waardoor je huid uitdroogt.

Kan je droge handen voorkomen?

Jazeker! Je kan droge handen voorkomen door ze niet onnodig te wassen. Beperk het gebruik van zeep en droog je handen goed af. In huis kan je zorgen voor een goede luchtvochtigheid door bijvoorbeeld bakjes water aan de radiatoren te hangen. Ga je in de kou naar buiten, trek dan handschoenen aan.

Hoe verzorg je je handen?

Net zoals je je gezichtshuid verzorgt met een dagcrème, je lichaam regelmatig insmeert met een bodylotion, verdienen ook je handen een goede verzorging. Smeer je handen in met een volle handcrème, die de vochtbalans van je huid weer herstelt.

De natuurlijke handcrème van Purabianca

Purabianca heeft een handcrème ontwikkeld, die zowel de huid hydrateert als ook de huid voedt. Aloë Vera en vitamine B5 zorgen ervoor dat de vochtbalans van de huid weer op peil wordt gebracht. Shea butter en jojoba-olie geven de huid de benodigde voeding.

Gratis handcrème bij je bestelling

Bij een bestelling vanaf € 60,00 ontvang je een gratis handcrème ter waarde van € 9,95.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *