Op 10 mei as. is het weer zover: Moederdag. Het is de afgelopen periode al zo vaak gezegd, wat is onze werkelijkheid toch veranderd. En dat geldt ook voor het vieren van de feestdag van onze lieve (schoon-)moeders.

De kans is groot dat op 10 mei het grootste gedeelte van de coronamaatregelen nog van kracht is. Dat zal betekenen dat we Moederdag thuis vieren en dat jij als moeder verwend wordt, maar dat je niet naar je eigen (schoon-)moeder kan gaan. Best een raar idee om Moederdag op afstand te vieren.

Welke tradities kennen we op Moederdag?

Op moederdag mogen de moeders een keertje lekker uitslapen. Ze krijgen een welverdiend ontbijtje op bed. De kinderen hebben vaak een cadeau in elkaar geknutseld. Op school is er samen met de juf een liefdevol gedichtje gemaakt dat op bed wordt voorgelezen.

De rest van de dag hoeven moeders helemaal niets te doen. De zorgtaken worden door de kinderen overgenomen, soms geholpen door de vaders.  De laatste jaren is Moederdag wel commerciëler geworden en worden er naast de geknutselde kunstwerken ook echte cadeaus gekocht.

Wat geven we onze (schoon-)moeders?

Natuurlijk verrassen we onze moeders nog het meeste met persoonlijke cadeaus. Tegen de kunstwerken van de kleintjes kan geen enkel cadeau op. Traditiegetrouw is een mooie bos bloemen of planten voor in de tuin een goede keuze. Voor de meeste moeders geldt dat ze bijna alles al hebben… je ziet steeds meer dat een cadeau in de vorm van een moeder-dochter uitje ook een schot in de roos is. Helaas is de komende tijd zo’n uitje ook nog niet aan de orde.

Moederdagcadeaus van Purabianca

Met onze rijke producten, gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, willen we vrouwen helpen te genieten van de mooie dingen van het leven en zich te verbinden met de pure kracht van de natuur. Dat gun je je moeder toch ook!?

We hebben een aantal leuke cadeaus geselecteerd. Wil je haar kennis laten maken met de gezichtsverzorgingsproducten van Purabianca, dan zou je haar een leuke giftset met 3 producten kunnen geven. Zo’n set bestaat uit een serum, een dagcrème en een nachtcrème. Je kan kiezen voor een hydraterende variant of juist een voedende variant.

Wil je haar juist meerdere verwenmomenten geven, denk dan aan het gezichtsmasker verpakt in een luxe giftbox. We hebben ook een luxe giftbox gevuld met een douchegel en een bodylotion.

Mocht je andere leuke producten hebben gezien en daar een leuk pakketje van willen hebben, laat het ons weten door een mailtje te sturen naar info@purabianca.nl. Maatwerk is altijd mogelijk.

Een cadeautje voor haar én voor jou!

Omdat we begrijpen dat jij graag op Moederdag bij haar zou zijn geweest, gaan we jou ook verrassen. Als jij je moeder met één van de genoemde cadeaus verrast, verrassen wij jou ook.

Je krijgt van ons een leuke attentie thuisgestuurd!

Fijne moederdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *