Mijn naam is Bianca van Beers. 2 jaar geleden heb ik besloten om een eigen huidverzorgingslijn te gaan ontwikkelen. Ik heb al vaker de vraag gekregen: “Hoe kom je erbij om zoiets te gaan doen?”

In het verleden heb ik zelf huidproblemen gehad. Ik weet dus hoe belangrijk het is om je huid te verzorgen met goede producten.
In lijn van bewuster bezig zijn met eerlijk en verantwoord voedsel, heb ik me afgevraagd waarom we zoveel synthetische cosmetica gebruiken, terwijl de natuur ons zoveel te bieden heeft.
Het lijkt soms de omgekeerde wereld geworden; we zijn zo gewend aan bewerkt voedsel en synthetische producten, dat natuurlijke producten de uitzondering zijn geworden.

Zelf ben ik er destijds niet in geslaagd om eerlijke en verantwoorde huidverzorgingsproducten te vinden, die lekker ruiken en er ook nog eens mooi uitzien.
En dat was het moment waarop ik besloten heb om een huidverzorgingslijn te gaan ontwikkelen, die al deze kenmerken wel heeft.

De producten van Purabianca, zijn gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

De producten van Purabianca, zijn gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

De prettige geur van de producten was voor mij ook een belangrijk item. Geen chemisch luchtje, maar een heerlijke aangename geur op natuurlijke basis.
Met een mix van ruim 20 botanische bestanddelen zijn we erin geslaagd om alle producten van Purabianca eenzelfde aangename geur mee te geven.

En omdat het oog ook wat wil, zitten de producten in luxe zwarte dispensers, welke verpakt zijn in een mooi doosje. In ieder doosje zit een boekje met meer informatie over het product.

Last but not least: transparantie staat hoog in ons vaandel. Hier vind je daarom alles over de samenstelling van huidverzorgingsproducten en de ingrediënten van ieder product.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *