De schoolvakanties zijn in bepaalde regio’s al begonnen. Maar gaan we dit jaar ook op vakantie of
kiezen we ervoor om thuis onze vrije dagen door te brengen?!

Door het coronavirus is het geen vanzelfsprekendheid meer om met vakantie te gaan. Het is wel een dilemma; je verstand zegt dat het beter is om wat dichter in de buurt te blijven, terwijl je
gevoel zegt dat het de hoogste tijd wordt om als vanouds weer naar dat heerlijke vakantieland te
gaan.

Inpakken van de vakantiespullen is een grote uitdaging

Welke bestemming het ook gaat worden, iedere vakantie is het weer een hele klus om ervoor te
zorgen dat je alle spullen verzameld hebt. Je wilt er niet op je vakantieadres achter komen dat je dat leuke jurkje bent vergeten. Maar een uitpuilende koffer is nu ook weer niet de bedoeling.

Checklist

Wat absoluut heel handig is om de juiste spullen mee te nemen op vakantie, is een checklist. Op internet zijn diverse lijstjes te downloaden, die jou helpen om relaxed op vakantie te kunnen gaan. Heerlijk idee toch om te weten dat je niks vergeten bent. Op de site van de ANWB staan diverse lijstjes vermeld. Doe er je voordeel mee!

Voorkom niet alleen een overvolle koffer maar ook een toilettas die niet meer dicht kan

Herkennen jullie dat ook? De behoefte om alle toiletartikelen, die je thuis op je badkamer hebt staan, mee te nemen op vakantie. En ieder jaar weer blijkt dat die toilettas echt niet groot genoeg is om alles mee te nemen.

De oplossing: mini-toiletartikelen

Mini-toiletartikelen zijn een uitkomst!

Waarom zouden al die grote flacons meenemen op reis, terwijl we met kleinere verpakkingen op vakantie prima uit de voeten kunnen.

Van de meeste toiletartikelen zijn tegenwoordig ook praktische reisformaten beschikbaar.

Tip: de reinigingsset met make-up remover, reinigingscrème en gezichtslotion mogen ook mee in het vliegtuig.

De travelsized giftset van Purabianca

Ook Purabianca heeft gekozen voor een 2-tal giftsets, die bijzonder goed geschikt zijn om mee op reis te nemen. De giftset mag zelfs in het vliegtuig mee in de handbagage!

De reisset met een serum, een dagcrème en een nachtcrème (3×10 ml) bieden jou ook tijdens je vakantie een heerlijke verzorging. Door de zuinige dispenser kan jij hiermee weken vooruit.

Je kan kiezen tussen de hydraterende of de voedende variant.  In de zomermaanden bieden we deze set aan voor de speciale prijs van € 19,95 (i.p.v. € 24,95).

Wij wensen je een hele fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *