Werken gezichtmaskers?

De seizoenen hebben invloed op je huid.

Zoals we in de zomer onze huid beschermen en verzorgen met zonneproducten, is het in de herfst en de winter ook van belang om goed voor je huid te zorgen. Door het gure weer en de droge lucht van de verwarming kan je huid wat uitdrogen. Er is dan sprake van een vochtarme huid.

Wat is een vochtarme huid?

Een vochtarme huid is geen huidtype; het zegt meer iets over de conditie van je huid. Je huid is door een tekort aan vocht gedehydrateerd. Je huid voelt dan vaak strak gespannen aan. Je kan schilfers op je huid zien en de huid is soms ook geïrriteerd.

Hoe zorg je voor een vochtarme huid?

Belangrijk is dat je huidbarrière weer gezond wordt. Hiermee zorg je ervoor dat er niet teveel vocht verdampt. Met een verbeterde huidbarrière heb je ook een betere bescherming tegen bacteriën, schimmels en virussen. Met het gebruiken van de juiste huidverzorgingsproducten zorg je voor een gehydrateerde huid.

Welke ingrediënten zorgen voor het herstel van de vochtbalans in de huid?

Panthenol en vitamine C zijn goede ingrediënten in je huidverzorging om je huidbarrière te versterken. Ook shea boter helpt je huid om zijn natuurlijke beschermlaag te versterken, zodat je huid zelf weer in staat is om het vocht beter vast te houden.

Ook in de producten van Purabianca maken we gebruik van hydraterende en barrièreherstellende stoffen

In de dagelijkse verzorgingsproducten van Purabianca maken we gebruiken van ingrediënten, zoals Panthenol en Shea boter. Maar in dit seizoen kan de vochtarme huid wel een extra oppepper gebruiken. Daarom zit het gezichtsmasker van Purabianca vol met natuurlijke ingrediënten, die je huid voeden en gehydrateerd houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *